Accio uppflyttad till hopp 2

Matte Anette: Vi har kost oss på agilitystevne i helgen, Accio var en superstar!!! 🤩
Vi gikk 3 hopp løp og 3 agility løp, første gang vi har gått 6 løp på en helg, men hun gikk like bra på siste som første! Vi fikk vårt siste napp i hopp1 og er klar til hopp2 neste gang!! Vi fikk vårt første napp i agility 1, jeg har byttet fra running contacts til stoppfelt, noe hun skjønte veldig fort og utførte uten problem.
Jeg elsker å jobbe med denne hunden, hun har så bra fokus, konsentrasjon og gjør jobben hun skal. Vi fikk en disk og 2 løp med 5 feil der det var 100% min feil, Accio gjorde alt hun skulle ❤️❤️ Så stolt av henne og gleder meg til å prøve nye utfordringer med henne!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s