DM vinster till Yes

Matte Sussie:

Sök lördag :Hurra vi vann och blev dessutom distrikt mästare. 601,5 p 😀 nu är vi klara för SM. Tack alla träningskamrater utan er hade det inte gått🌹 Sist men inte mins, älskade hund ❤ Tack Yes , min bästa kompis 🐾🐕

Spår söndag: Idag tävlade vi en gång till i Flen, DM i spår. Började inget vidare med bakspår och en pinne bort! Min krigare till hund la i en xtra växel och vi vann! Inga höjdar poäng men Cert 😀 557,75 . Så nu är hon distrikt mästare 2022 i både spår och sök. Tack Yes, underbara hund, min bästa kompis!🐾❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s