Carina och Bruce på RallylydnadsSM

Matte Carina: Min BÄSTA Bruce sin första start i SM rallylydnad och vi går till final🌟💖.Otroligt med en motivation som hos mig var väldigt låg. Efter en jättebra kvalrunda i fredags där vi kom 12 av 100st med 395p av 400 ,fredagen gick inte lika bra drog på oss en del avdrag så vi placerade oss på en 50 plats . Åkte hem med tron att vi tävlat färdigt. Tacksam för att Ewa Danielsson hörde av sig och gratulerar till en finalplats jag som redan börjat planerat annat för söndagen. Otroligt 🙈inte sant🙈jag blev jätteglad den känslan tog jag med mig till dagens final där vi slutade på en 25 plats meden skylt miss han lade i stället för att sitta🙉 han var super taggad Bruce🐕💪🏽👍fick mycket fin kritik av domarna , jag är så nöjd och glad . 🙏🙏🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s