Pinnar till Fame

Matte Eva:
Lördag: Den här blöta bruna bönan har gjort tre starter i agility 1 på Midlanda idag. 2 vinster och 1 andraplacering. En av vinsterna nollad och med pinne. Så glad😀👍, vi har ju så svårt att få till de där agilitypinnarna.
Söndag: Även idag har varit på Midlanda på agilitytävling. Två starter i hopp 2, varav en vinst med nollat lopp och pinne😀. Idag hade fina Fame glömt bort att hon inte vill springa alltför långt före sin matte. Så kul när hon för en gångs skull tar i och satsar hela linjen👍. Bästa finaste Fame❤. Bild på stjärnan i dagens slips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s