Flera napp till Accio

Matte Anette: Ville skryte litt av min beste kelpie-jente som sist helg fikk 2 førsteplasser, 1 andreplass og 1 tredjeplass i hopp og agility. (Som moren min sa: ”du trenger en større hund for å få plass til sløyfene rundt halsen”!)
Nå mangler vi bare ett napp til AG2 og ett til hopp3. Hun er en fryd å løpe med og vi koser oss veldig på banen! I tillegg er hun lett å ha med seg på store stevner, hun har så fint fokus og jobber på uten å la seg distrahere. Hun kan også ligge fint og slappe av ved siden av banen uten å stresse over alt som skjer rundt henne.
Elsker denne hunden!!! ❤️❤️❤️ (Cefeus Incantation II, Besta+Peps)

Cefeus Incantation II, Besta+Peps

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s