Info om Viska och Leo

Matte Carolines ord om Viska:
Viska är en hund som älskar gos och närhet, på kvällarna ligger hon gärna i knä för att få magen klappad. Hon är dock inte bara en myshund, utan en tjej med mycket energi, fart och snabba reaktioner. Tillsammans tränar vi både agility och rallylydnad med sikte mot att tävla. I agilityn har vi ännu inte kommit så långt att vi är tävlingsredo (det beror dock inte på henne, utan mig), men i rallylydnaden har vi hunnit göra fyra starter med godkända resultat och plockat titeln i nybörjarklass och vi tränar nu inför fortsättningklass. I träning tar hon både lek och godis som belöning, men det sistnämnda är helt klart det hon föredrar.
Till människor hon inte känner brukar hon oftast ha en mycket positiv inställning och hon hälsar mer än gärna på de barn (och vuxna såklart) som frågar om de får klappa när vi går promenader. Andra hundar är hon generellt avvaktande mot till en början, men det brukar släppa fort och i tränings- och tävlingssituationer har andra hundar inte varit något problem.
Yvonnes ord om Leo: Leo är en pigg, social, äldre kille som gillar barn och vuxna. Kampar och leker gärna med husse och matte. Han är ju inte tränad i nåt men lättsam att ha med sig och i hantering.
Föredrar tjejer 🐩 men är inte bråkig

En reaktion på ”Info om Viska och Leo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s