Driva diplom i TSM 2

Matte Maria: Driva kom sågs och segrade idag.
⭐️🥳🎉⭐️🥳🎉⭐️🥳🎉⭐️🥳🎉
100 p vinst och diplom i TSM 2 Fjällsniffen i Tänndalen. Som enda hund, av 11 st som, tilldelades diplom. Så toppade hon framgången med vinst i utomhussöket och vinst i fordonssöket och en bronsmedalj i behållarsök. 👏🥰⭐️🥳🎉
Jag bugar mig djupt vilken imponerande noseworkhund hon utvecklats till. Vilket driv, vilken vilja och vilket fokus hon kan uppbringa trots 4 sök på varandra där den totala tiden var satt till 13,5 minuter.
Hon hittade alla 8 gömmor på 7.49.45 😁 Och det i tropisk hetta. ☀️😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s