Agility i Mora dag 1 

Vi åkte tidigt ca kl 04 hemifrån imorse .  Riktigt kallt på sina ställen efter vägen, som mest -19 grader brr 

Dagen började med klass 1, Johan och Kira tog sig runt första banan på 10 fel, hon tvekade på balansen och tittade lite på publiken .  Hon har aldrig tävlat i ridhus förut .  I andra loppet missar Johan att se på henne före balansen så det blev tyvärr en disk. 

Monster blev det ett missförstånd i första loppet så han drog runt ett hinder (ingen film) i andra loppet så hittade han på en egen start 😉

Stackars Jinnie krockade jag med i första starten så både jag och hon blev jätterädd  (ingen film). Efter att ha gått av henne och sett att hon var hel så försökte jag ladda om inför nästa lopp. Det loppet nollade vi och tog vår fjärde SM Pinne i agility klass! Hon skällde en del på mig, hon var nog orolig att jag skulle krocka med henne igen. 

Lilja gjorde en fin nolla i första starten, lite dålig fart på balansen men bra gunga, räckte till en 2 plats med SM Pinne .  I andra loppet var jag lite skärrad efter Jinnies krock , blev ett missförstånd i ett byte, fram dit fint  (ingen film) 

Nu myser vi på hotellet, tidig kväll efter tidig morgon. Imorgon är det hoppklass som gäller .  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s