Agility i Mora dag 2

Tesla var så söt och höll koll på mig i Carros famn medan jag gick banvandring ♡

Idag har det varit stolpe ut i de flesta loppen.

 https://youtu.be/wnyTasvc85E

Johan jobbar med att köra ihop sig med Kira 🙂 dom fick en disk i första loppet då hon sprang runt ett hinder. I det andra så tyckte hon det blev lite svårt med bakombyte in i en tunnel. Men hon har stått fint i alla starter! tagit platten och däcket utan problem. och jättefina slalom! 

Lilja har det blivit miss i båda loppen att vi missuppfattar varandra i annars väldigt fina lopp. vet inte om det beror på att hon  flörtade med alla hundar idag (löp ) så hon var lite disträ? 

Jinnie hade tussar i öronen i första loppet (ingen film) där hon rusade ur en tunnel och inte alls lyssnade efter var jag ropade utan bara rusade rakt fram, synd för resten av loppet var fint. I andra klassen så nollade vi men jag glömde nästan banan vid ett tillfälle och hon tvekade vid en tunnelingång så vi hamnade utanför pinnplats men hon var duktig ! 

Monster tog ett hinder från fel håll i första loppet (ingen film). I andra loppet kom inte Johan och Monster igång förrän senare in i loppet, men dom nollade på hinder och han fick en hel korv av husse som belöning ♡ 

Johan ställde upp och mätte några hundar och som tack fick han en blombukett av klubben 🙂 

Nu är det skönt att vara hemma i ett tyst hus efter att ha spenderat helgen i ett skällande ridhus. Glad att det var milt väder idag så vi valde att ha hundarna i bilen  under tävlingen . 

Lilja sover i den lilla prinsessbädden medan de större just då var tomma 😉 

Jinnie tog sen en av de större 😛

Och Kira den andra, med skön stil
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s