Augustisnurren

I torsdags åkte jag, Johan och 4 vovvs med husvagnen till Fellingsbro.  
Johan skulle döma under fredagkväll och helgen, och jag skulle tävla. 

Vi tävlade både med small laget Black and Gold och med largelaget Team Superior. Med Black and Gold hade vi stolpe ut, med Team Superior tog vi en SM pinne i agilityklass. 

Jinnie missade jag att pusha runt ett hinder i hoppklassen tyvärr, i agilityklassen hade hon bråttom av gungan 😉 Tesla sprang jag bara på med i hoppklassen, i agilityn satte hon runningen på balansen (Yes!) Fick ett par vägran och hon missbedömde tyvärr gungan och flög av den. 
Lilja nollade sina laglopp:

———

Lördagen började med spöregn

Det var regn blandat med sol hela helgen. 
Kira missade runningen i agilityloppet så skickade om henne på nedfarten. I hopploppet gick hon ur i slalomen. 

Lilja klantade jag mig på slutet i hopploppet tyvärr, blev riktigt besviken på mig själv. I agilityloppet var det många utmaningar, höll på att tappa henne över hopphindret före slalomen men vi redde ut det och tog en 2 plats. 
Tesla missade kf på A hindret, sen tappade jag henne in i slalom i en sekvens. Men överlag myckey nöjd ändå med många bitar av loppet. I hopploppet var jag mycket i vägen för henne, men vi nollade och tog en 3 plats och hennes första pinne i klass 2 🙂 

Jinnie tävlade jag inte individuellt utan hon fick mingla och tigga mat (och få) istället 

———-

På söndagen så lyckades jag och Kira äntligen nolla ett lopp! Och även om vi tog en längre väg i slutet på banan så räckte det det till en pinne i hopp. I agilityklassen satte hon runningen! Tyvärr strul i slalom. 
Lilja fick för ovanlighetens skull slalomfel i hoppklassen.  I agilityklassen klantade jag mig ordentligt och istället för att säga åt henne vart hon ska så säger jag bara ut och hon rundar då en stol utanför banan. 
Tesla satte runningsen återigen!! Tyvärr fick vi fel i slalom då hon såg gungan, och en vägran på slutet, men ändå mycket nöjd med det loppet. I hopploppet som var sist på dagen så var hon mycket trött och orkade inte riktigt hålla ihop, men vi lattjade oss i mål.  
Vi har haft en jättetrevlig helg med trevligt sällskap och roliga banor. Vi fick hjälp av agilityfamiljen att butta upp husvagnen från campingen som blivit blöt och lerig efter allt regnet.  
Liljas lopp individuellt:

Kiras lopp individuellt:

Teslas lopp individuellt: 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s