Veckans träning 

Banan som jag och Maria tränade på i onsdags. Maria sprang med Jinnie, och hon klarade av att vänta tills gungan slog ner. 

Tesla stannade lite tidigt på gungan när jag ska till sidan, så belönade upp gungan sen. Blir mer och mer självständig i slalomen. 

Kira gjorde fin slalom skönt för självförtroendet då hon gick ur slalom i 3 av 4 lopp förra helgen, hon försökte byta bakom mig ett par gånger jobbar på att hon ska vara mer uppmärksam på mina byten och händer. 

Tycker Lilja hoppar riktigt fint på 45 cm, hon har fått bättre teknik över sommaren nu när hon vant sig mer vid att hoppa 45-50 cm. 

Idag blev det träning med Camilla efter att ha lämnat barnen på skolan. 

Teslan satte bra rc på A hindret, hon går som en klocka just nu. Lämnade henne lite i slalom så jag kunde byta efter hinder 15, hon klev ur sista porten en gång, men gick bra på andra försöket. 

Kira fuskade vid hinder 10 när jag blindbytte och sprang förbi det hindret. När jag var kvar på vänster sida efter hinder 10 hann jag inte blindbyta på henne efter A hindret för S sväng på hinder 12. Passade bäst att vara på höger sida och pusha henne till S svängen på hinder 12. Bra och stabila rc. 

Liljas svaghet är när hon ska hoppa hinder 5 rakt fram, hon vill runda hindret, speciellt när jag kört banan en gång och hon fick runda vid hinder 12. Valde att flytta nr 18 till samma hinder så hon 2 ggr måste ta det hindret rakt fram.  Lite tufft för henne att vänta på mitt ok på A hindret när jag blindbytte före hinder 8. 

Film från dagens rc pass:

Tesla fick 10 skick:

Kira fick 4 skick : 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s