Att hålla på sin plan, härliga lopp i soligt Tierp

Efter att ha haft så dålig känsla och känt besvikelse efter tävlingarna i Örebro hade jag inför Tierps tävlingar redan i förväg bestämt mig för att hålla mig till vissa saker.

Jag visste att det skulle vara jättevarmt! Tog med vätskeersättning ordentligt med vatten, salta chips, vattenmelon mm. Och tog hand om både mig själv och hundarna inför och efter loppen. Tierps BK hade gjort iordning baljor med vatten så hundarna kunde blöta tassarna.

Jag hade bestämt att med Lilja och Kira var kontaktfälten viktiga och vid miss skulle jag ta fram leksak och göra om. Vilket jag också gjorde med Kira. Med Kira var även slalomen i fokus då hon gick ur den förra helgen, skulle även ta fram leksak och göra om ifall den blev fel, men den var så fin så!

Med Tesla var störst fokus på att hon skulle jobba tillsammans med mig på banan och jobba på bra i värmen. Hade med belöning i belöningskjolen att ta fram om jag ville göra om något på banan eller så.

Och så stolt över mig själv att jag höll mig till vad jag planerat hela tiden! Och hundarna jobbade på så otroligt fint!

Lilja satte dubbelnolla! En tredje plats i hopp med SM pinne, i agilityklassen höll jag min plan och såg till att hon tog kontaktfälten ok (kunde varit bättre) fick en större sväng på slutet och det var supertajta tider i klassen

Kira gjorde jag om balansens nedfart som jag planerat om hon skulle missa den. I hopploppet höll jag henne förbi ett hopphinder i ett annars så otroligt fint lopp, hade så fin känsla med henne hela loppet!

Tesla satte även hon en dubbelnolla! Superfin RC i agilityloppet och vi sprang in oss på en 3 plats och säsongens första SM pinne! I hopploppet tappade jag lite i starten då jag missade lite i bytet, sen drog hon mot fel tunnel mot slutet MEN jag kunde bryta henne!!! Har typ aldrig hänt förut 🥰😭

Lillisen ❤

Tesla och hennes fina lagkompis Pan ❤

Vi fick även pussa på Hippos fina syster Humla 😘 och Camilla tog fint familjefoto på Humla, Hippo, halvsyster Kira och mamma Lilja


Söta Ixxa ville så gärna pussa på Lilja men Lilja var svårflörtad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s